Digitale camera kopen : Anker


Anker eufyCam 2 add on Camera T81143D2 WiFi IP-Extra camera 1920 x 1080 pix
Beveiliging

Anker eufyCam 2 add on Camera T81143D2 WiFi IP-Extra camera 1920 x 1080 pixAnker

Anker eufyCam 2 add on Camera T81143D2 WiFi IP-Extra camera 1920 x 1080 pix


Anker EufyCam 2 Pro add on Camera IP-camera Wit
Smart home

De Anker EufyCam 2 Pro add on Camera is een IP-camera die geschikt is voor het in de gaten houden van jouw omgeving. De beelden worden lokaal opgeslagen en je kan ze eenvoudig terugkijken. Voordelen van de Anker EufyCam 2 Pro add on Camera * 2K resolutie * Koppelen aan Apple HomeKit * Alles in één app bij elkaar Anker EufyCam 2 Pro add on Camera Met de Anker EufyCam 2 Pro kan je jouw huis een stukje veiliger maken door te zien wie of wat er voor de deur staat. De camera heeft 2K resolutie en daarmee zijn de beelden dus enorm scherp. Alle beelden die de camera maakt worden lokaal opgeslagen en kan je via een speciale app terug zien. Het apparaat is eenvoudig te koppelen aan Apple HomeKit, daarmee kan je de camera ook besturen met jouw eigen stem. De Anker EufyCam is te gebruiken als binnencamera, buitencamera, HD-camera, nachtcamera en wifi-camera. De videoresolutie is 2304x1296 pixels. Het enige nadeel van de IP-camera is dat de batterijduur snel achteruit gaat bij regelmatig gebruik.

WitAnker
-
Anker EufyCam 2 Pro add on Camera IP-camera Wit


Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera IP-camera Wit
Smart home

De Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera is een beveiligingscamera voor binnen. De camera kan dienen als start óf uitbreiding voor je Anker Eufy smart home. Voordelen van de Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera * Filmt in 2K resolutie * Slim: herkent huisdieren en mensen * Nachtzicht * Bewegingssensor Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera: een veiliger thuis Maak je thuis veiliger met deze allround Anker Eufy camera. Gebruik 'm als beveiligingscamera of zet 'm op de kinderkamer om de kleine 's nachts in de gaten te houden. Indien gewenst krijg je een melding bij beweging en bekijk je direct de live-beelden via de Eufy app. De camera kan de beweging volgen, zodat je geen moment mist en herkent tevens direct of de beweging afkomstig is van een persoon of van een huisdier, zodat je meteen ziet of alles pluis is. Rechtstreeks praten Een andere handige feature van de Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera is de mogelijkheid om rechtstreeks via de camera te praten. Heb je de camera beneden in de hal, dan kan je je gasten verwelkomen zonder naar beneden te lopen en direct vragen of ze hun schoenen uit willen doen. Zie je ongenode gasten binnensluipen, dan kan je ze direct ferm toespreken en ze je huis uit sturen. Ook handig, door de beelden op te slaan (op een sd-kaart of in de cloud), kan je de gezichten van de indringers direct tonen aan de politie.

WitAnker
-
Anker Eufy 2K indoor Pan & Tilt camera IP-camera Wit


Anker Eufy Floodlight Camera IP-camera Wit
Smart home

Eufy Floodlight Camera 2K. Ondersteuning voor plaatsing: Buiten, Connectiviteitstechnologie: Bedraad, Virtuele assistent: Amazon Alexa & Google Assistant. Montagewijze: Muur, Kleur van het product: Wit, Internationale veiligheidscode (IP): IP65. Field of view (FOV) hoek: 130°. Audiosysteem: 2-weg. Type stroombron: AC, AC-ingangsspanning: 110 - 240 V

WitAnker
-
Anker Eufy Floodlight Camera IP-camera Wit