Digitale camera kopen : Arlo


Arlo Essential indoor camera IP-camera Wit
Smart home

De Arlo Essential indoor camera Wit is een compacte camera voor binnenin huis. Je houdt spullen van waarde zo altijd in het oog. Voordelen van de Arlo Essential indoor camera Wit * Ingebouwde microfoon * Plug & play * Wifi Arlo Essential indoor camera Wit Met de Arlo Essential indoor camera Wit kun je beveiligen wat voor jou van waarde is. De camera filmt alles in Full HD. Door de camera kun je communiceren met de mensen bij de camera. Dit kan door gebruik te maken van de Arlo. Beelden kunnen opgenomen worden, maar daar heb je een Arlo smart abonnement voor nodig. De Arlo Essential indoor camera Wit filmt alleen wanneer jij dat nodig vindt.

WitArlo

Arlo Essential indoor camera IP-camera Wit


Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK IP-camera Zwart
Smart home

De Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK is weerbestendig en waarschuwt wanneer er beweging wordt waargenomen. De camera is te koppelen in de Arlo app. Voordelen van de Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK * Bewegingswaarschuwingen * Weerbestendig * Full HD Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK Met de Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK beveilig je het huis en de omgeving. Door de bewegingswaarschuwingen kun je direct actie ondernemen. Je kan tegen de bezoeker praten, het alarm af laten gaan en uiteraard de beelden bekijken. De camera heeft een kijkhoek van 130 graden. Beelden die worden opgenomen in het donker, worden in kleur weergegeven zodat je goed kunt zien wat er gebeurd.

ZwartArlo

Arlo ESSENTIAL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK IP-camera Zwart


Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK IP-camera Wit
Smart home

De Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK is weerbestendig en waarschuwt wanneer er beweging wordt waargenomen. De camera is te koppelen in de Arlo app. Voordelen van de Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK * Bewegingswaarschuwingen * Weerbestendig * Full HD Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK Met de Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK beveilig je het huis en de omgeving. Door de bewegingswaarschuwingen kun je direct actie ondernemen. Je kan tegen de bezoeker praten, het alarm af laten gaan en uiteraard de beelden bekijken. De camera heeft een kijkhoek van 130 graden. Beelden die worden opgenomen in het donker, worden in kleur weergegeven zodat je goed kunt zien wat er gebeurd.

WitArlo

Arlo ESSENTIAL XL SPOTLIGHT CAMERA 1-PACK IP-camera Wit


Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack IP-camera Zwart
Smart home

De Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack is een set van drie beveiligingscamera's. Deze camera's zijn uitgerust met een schijnwerper. Voordelen van de Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack * Ingebouwde microfoon * Waterdichte camera's * Werkt op batterijen Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack Met de Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack kun je zowel binnen als buiten beveiligen. Deze camera's zijn waterdicht en bestand tegen kou. De camera's filmen in full HD resolutie. Deze set is te koppelen in de Arlo app, hier kun je de beelden bekijken en communiceren met de mensen die voor de deur staan. De schijnwerper gaat aan als er beweging wordt gezien tot zeven meter ver. Zo kun je in het donker zien wat beweegt. Ongewenste bezoekers worden afgeschrikt door de ingebouwde sirene. In het pakket zit een schroevenset, wandbevestiging en oplaadkabel.

ZwartArlo

Arlo Essential Spotlight Camera 3-Pack IP-camera Zwart


Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack IP-camera Wit
Smart home

De Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack Wit is een 4 pack camera's waarmee je je huis kunt beveiligen. De camera's kun je bedienen met je smartphone. Voordelen van de Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack Wit * Video in 1080p * Geïntegreerd spotlicht * Kijkhoek van 130 graden Over de Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack Wit De Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack Wit werkt draadloos en is bestand tegen alle weersomstandigheden. Je krijgt waarschuwingen op je smartphone als er bewegingen worden gezien door de camera. Je kunt de live video bekijken of het alarm laten afgaan. De ingebouwde spotlight kan gebruikt worden om indringers af te schrikken. Door de Arlo app kun je communiceren met personen buiten. De beelden worden in kleur opgenomen zelfs in het donker. De batterij gaat ongeveer zes maanden mee. De Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack installeer je eenvoudig doordat de camera's draadloos zijn.

WitArlo

Arlo Essential Spotlight Camera 4-Pack IP-camera Wit


Arlo Ultra 2 (Uitbreiding) IP-camera Wit
Smart home

De Arlo Ultra 2 Wit is een camera voor uitbreiding van de set. De camera filmt in een hoge resolutie en heeft een ruime kijkhoek van 180 graden. Voordelen van de Arlo Ultra 2 Wit * 180 graden kijkhoek * 4K resolutie * Auto-zoomfunctie Arlo Ultra 2 Wit De Arlo Ultra 2 Wit houdt binnen en buitenruimtes in de gaten. Door HDR kun je goed inzoomen op details. De camera is uitgerust met een sirene en schijnwerper om ongewenste personen af te schrikken. De camera werkt op batterijen, hierdoor hoeft de camera niet in de buurt van een stopcontact geplaatst te worden. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee.

WitArlo

Arlo Ultra 2 (Uitbreiding) IP-camera Wit


Arlo Ultra 2 (Uitbreiding) IP-camera Zwart
Smart home

De Arlo Ultra 2 Zwart is een camera voor uitbreiding van de set. De camera filmt in een hoge resolutie en heeft een ruime kijkhoek van 180 graden. Voordelen van de Arlo Ultra 2 Zwart * 180 graden kijkhoek * 4K resolutie * Auto-zoomfunctie Arlo Ultra 2 Zwart De Arlo Ultra 2 Zwart houdt binnen en buitenruimtes in de gaten. Door HDR kun je goed inzoomen op details. De camera is uitgerust met een sirene en schijnwerper om ongewenste personen af te schrikken. De camera werkt op batterijen, hierdoor hoeft de camera niet in de buurt van een stopcontact geplaatst te worden. De batterij gaat ongeveer 6 maanden mee.

ZwartArlo

Arlo Ultra 2 (Uitbreiding) IP-camera Zwart